Belma Kosmetik

Argan en Ojon olie

De Argan lijn

De Post-Smoothing ARGAN-lijn is doordrenkt met vitamines A en C, antioxidanten en mineralen die de haarvezel beschermen tegen dagelijkse externe agressies en alle lagen van het haar diep hydrateren. Hierdoor blijft het haar zijdezacht, gehydrateerd en glanzend, waardoor de gladheid van het haar veel langer gegarandeerd wordt.

 

Essentiële vetzuren vormen 80% van de samenstelling ervan. Deze vetzuren zijn van vitaal belang voor het behoud van de gezondheid van het haar.

Vitamine E

Vitamine E, een belangrijke antioxidant, is ook rijkelijk aanwezig in deze producten, met ongeveer de helft van wat te vinden is in olijfolie. Deze vitamine speelt een cruciale rol bij het beschermen van het haar tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Dagelijks gebruik

Door dagelijks gebruik wordt het haar continu gehydrateerd, waardoor uitdroging wordt voorkomen en de gladheid en glans behouden blijven gedurende langere tijd.

 

Antioxidanten

Bovendien helpen de antioxidanten in deze producten de kleur van het haar langer levendig te houden door de oxidatie van actieve kleurcomponenten te vertragen.

 

Resultaat

Het resultaat is haar dat zijdezacht aanvoelt en een ongeëvenaarde glans heeft. Deze producten bieden niet alleen een oppervlakkige verzorging, maar dringen diep door in het haar om het van binnenuit te voeden en te versterken, met als resultaat een gezondere, gladdere en stralende haardos.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting!
  • 1 spin per email
  • U wordt ingeschreven op onze nieuwsbrief
Spin en ontvang uw kortingscode
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Never
Remind later
No thanks