Belma Kosmetik

Ricinus communis seed oil is de botanische naam voor castorolie, een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de Ricinus communis plant, ook wel bekend als de wonderboom. Castorolie staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in cosmetica en huidverzorgingsproducten vanwege zijn vermogen om de huid te voeden en te hydrateren. Het wordt ook gebruikt in haarverzorgingsproducten vanwege zijn conditionerende eigenschappen en vermogen om de hoofdhuid te hydrateren en te kalmeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting!
  • 1 spin per email
  • U wordt ingeschreven op onze nieuwsbrief
Spin en ontvang uw kortingscode
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Never
Remind later
No thanks