Belma Kosmetik

“Macadamia” verwijst meestal naar de macadamia-noot of de boom waaruit deze noot afkomstig is. De macadamianoot is een ronde, harde noot met een romige, boterachtige smaak. De olie die wordt geëxtraheerd uit de zaden van de Macadamia-plant, bekend als Macadamia-olie, staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in cosmetische producten vanwege zijn vermogen om de huid te voeden en te hydrateren.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting!
  • 1 spin per email
  • U wordt ingeschreven op onze nieuwsbrief
Spin en ontvang uw kortingscode
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Never
Remind later
No thanks