Belma Kosmetik

Butyrospermum Parkii Butter is beter bekend als sheaboter. Het is een vet dat wordt gewonnen uit de noten van de sheaboom, die voornamelijk in West-Afrika groeit. Sheaboter wordt veel gebruikt in cosmetica vanwege zijn hydraterende eigenschappen. Het zit vol met voedende vetzuren en vitamines, waardoor het de huid verzacht, hydrateert en beschermt tegen uitdroging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting!
  • 1 spin per email
  • U wordt ingeschreven op onze nieuwsbrief
Spin en ontvang uw kortingscode
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Never
Remind later
No thanks