Belma Kosmetik

“C13-14 Isoparaffin” is een verzamelnaam voor koolwaterstoffen die worden gebruikt als oplosmiddelen of verdikkingsmiddelen in cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. Ze zijn afkomstig van aardolie en hebben de eigenschap om de textuur van producten te verbeteren zonder een vettig gevoel achter te laten. Deze ingrediënten worden vaak aangetroffen in lotions, crèmes en haarverzorgingsproducten vanwege hun lichte en niet-vette eigenschappen.

Spin en win

  • Ontvang tot wel 50% korting!
  • 1 spin per email
  • U wordt ingeschreven op onze nieuwsbrief
Spin en ontvang uw kortingscode
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Never
Remind later
No thanks